Trainingen

Eerste hulp bij urineverlies;

op naar een actief en zorgeloos leven

Herken jij het volgende:

Vermijd jij het springen tijdens het sporten of spelen met jouw kinderen, omdat je bang bent in je broek te plassen?

Nies jij met jouw benen gekruist omdat het anders mis gaat?

Moet jij oppassen bij heel hard lachen?

Ga jij voor het sporten nog een keer extra naar het toilet om te plassen?

Baal je er van er altijd maar rekening mee te moeten houden of er een toilet in de buurt is of dat jij zorgen hebt of het wel goed gaat? En wil je zelf aan de slag om dit te veranderen? Dan is deze workshop voor jou. Je bent van harte welkom. In deze workshop gaan we samen aan de slag om te kijken welk type bekkenbodem jij hebt, hoe dit samenhangt met jouw probleem en natuurlijk wat je er aan kunt doen. Je gaat naar huis met een aantal hele praktische tips en oefeningen die precies geschikt zijn voor jou.

Samen met Wilma Elferink (Yoga Docent) heb ik deze workshop ontwikkeld omdat we in de praktijk steeds vaker zien dat vrouwen last hebben van stress urine incontinentie, van urineverlies.

Praktische gegevens voor de eerstvolgende te volgen workshop:

Data en tijden voor 2022 volgen binnenkort, aan de Potsweg 15a in Enschede.

Kosten: 69 euro per persoon

Aanmelden via: wilma@we-yoga.nl

 

Cursus Mentale blokkades doorbreken

Soms zijn fysieke klachten een uiting van mentale blokkades. Te perfectionistisch, negatief zelfbeeld, onzekerheid, de lat te hoog leggen voor jezelf en dat ook van anderen verwachten en niet kunnen loslaten, zijn voorbeelden van karaktereigenschappen, soms aangeboren en soms door trauma aangeleerd, die deze blokkades kunnen triggeren. Je kunt er flink last van hebben en jouw omgeving ook. Je reageert vaak uit emotie, het kost veel energie, geeft stress en kan uiteindelijk tot een burn out leiden. Je wilt graag veranderen, maar weet niet hoe. Tijdens deze cursus ga ik jouw blikveld verruimen. We gaan onderzoeken waar bij jou de blokkade zit, wat het veranderproces voor jou inhoudt en hoe bewustwording leidt tot zelfreflectie.

De cursus wordt bij mij in de praktijk gegeven en zal ongeveer 6 uur duren (verdeeld over meerdere sessies). De deelnamekosten zijn € 240,00 per persoon.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Workshop Mentaal in balans

Soms zijn fysieke klachten een uiting van mentale overbelasting. Om de vinger op de plek te leggen waar het nu knelt is vaak lastig; we raken mentaal uit balans. We willen graag overal aan mee doen en willen voldoen aan een bepaald plaatje dat we in ons hoofd hebben, maar ook hoe de maatschappij het ziet.  Tijd voor verandering. Tijdens deze workshop gaan we in kaart brengen wie jij nu bent en wie jij wilt zijn en maken een plan hoe hier te komen.

De workshop wordt bij mij in de praktijk gegeven en zal ongeveer 2 uur duren. De deelnamekosten zijn € 80,00 per persoon.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Massage voor kinderen met een vol hoofd

Ik krijg regelmatig ouders in de praktijk die vragen of ik hun kind rust en ontspanning kan geven. De kinderen geven aan een vol hoofd te hebben. In de praktijk zijn dat bijvoorbeeld kinderen met autisme, die hoogsensitief zijn of op hun jonge leeftijd al veel van zichtzelf moeten. Speciaal voor ouders heb ik een cursus ontwikkelt hoe zij hun kinderen kunnen behandelen zodat het hoofd weer lekker rustig wordt.

De cursus wordt aan huis gegeven en zal ongeveer 3 uur duren. De deelnamekosten zijn € 120,00 bij 1 persoon (iedere volgende deelnemer € 70,00) en is inclusief een flesje olie. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Hoofdmassage voor kappers

Wil jij als kapper jouw klanten iets extra's bieden en wil jij je onderscheiden van de vele kappers die in de business werkzaam zijn, dan is deze cursus een mooie aanvulling. De cursus hoofdmassage wordt geheel op maat aangeboden zodat deze precies aansluit bij jouw kapperszaak en manier van werken. Ik kom graag bij jou langs om de details te bespreken.

De cursus wordt op locatie gegeven en zal ongeveer 4 uur duren. De deelnamekosten zijn € 70,00 per persoon bij 4 deelnemers. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Masseren voor naasten

Massage is een goede manier om mensen die geconfronteerd zijn met kanker te ondersteunen. Het kan pijn verzachten, slaap verbeteren en angst verminderen. Het geeft een moment van ontspanning. Daarom bied ik speciaal voor naasten een cursus leren masseren aan.

De cursus wordt aan huis gegeven en zal ongeveer 3 uur duren. De deelnamekosten zijn € 120,00 bij 1 persoon (iedere volgende deelnemer € 70,00) en is inclusief een flesje olie. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

Op alle diensten van Neuromusculaire praktijk Linda Bennink zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.