Trainingen

Fysieke Vitaliteit

De oorzaak van pijnklachten aanpakken door zwakke spieren te versterken, bindweefsel te regenereren en flexibiliteit in bewegingspatronen te optimaliseren. We starten met een intakegesprek en fysieke analyse. Naar aanleiding van de informatie die hier uit volgt wordt er een maatwerk programma samengesteld, bestaande uit individuele begeleiding bij onder andere kracht- en stabiliteitsoefeningen, fascie stretching, foam rolling, en bewustzijn creëren voor fysieke belastbaarheid. Uitermate geschikt om naast de behandelingen in te zetten om pijnklachten van beide kanten aan te pakken.

De afspraak voor het intakegesprek en de fysieke analyse zal ongeveer 2 uur duren. De kosten zijn € 126,00.

Iedere afspraak volgens het maatwerk programma zal ongeveer 1 uur duren. De kosten zijn € 57,75 per afspraak.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Mentale blokkades doorbreken

Soms zijn fysieke klachten een uiting van mentale blokkades. Te perfectionistisch, negatief zelfbeeld, onzekerheid, de lat te hoog leggen voor jezelf en dat ook van anderen verwachten en niet kunnen loslaten, zijn voorbeelden van karaktereigenschappen, soms aangeboren en soms door trauma aangeleerd, die deze blokkades kunnen triggeren. Je kunt er flink last van hebben en jouw omgeving ook. Je reageert vaak uit emotie, het kost veel energie, geeft stress en kan uiteindelijk tot een burn out leiden. Je wilt graag veranderen, maar weet niet hoe. Tijdens deze cursus ga ik jouw blikveld verruimen. We gaan onderzoeken waar bij jou de blokkade zit, wat het veranderproces voor jou inhoudt en hoe bewustwording leidt tot zelfreflectie.

De cursus wordt bij mij in de praktijk gegeven en zal ongeveer 6 uur duren (verdeeld over meerdere sessies). De deelnamekosten zijn € 240,00 per persoon.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Workshop Mentaal in balans

Soms zijn fysieke klachten een uiting van mentale overbelasting. Om de vinger op de plek te leggen waar het nu knelt is vaak lastig; we raken mentaal uit balans. We willen graag overal aan mee doen en willen voldoen aan een bepaald plaatje dat we in ons hoofd hebben, maar ook hoe de maatschappij het ziet.  Tijd voor verandering. Tijdens deze workshop gaan we in kaart brengen wie jij nu bent en wie jij wilt zijn en maken een plan hoe hier te komen.

De workshop wordt bij mij in de praktijk gegeven en zal ongeveer 2 uur duren. De deelnamekosten zijn € 80,00 per persoon.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Massage voor kinderen met een vol hoofd

Ik krijg regelmatig ouders in de praktijk die vragen of ik hun kind rust en ontspanning kan geven. De kinderen geven aan een vol hoofd te hebben. In de praktijk zijn dat bijvoorbeeld kinderen met autisme, die hoogsensitief zijn of op hun jonge leeftijd al veel van zichtzelf moeten. Speciaal voor ouders heb ik een cursus ontwikkelt hoe zij hun kinderen kunnen behandelen zodat het hoofd weer lekker rustig wordt.

De cursus wordt aan huis gegeven en zal ongeveer 3 uur duren. De deelnamekosten zijn € 120,00 bij 1 persoon (iedere volgende deelnemer € 70,00) en is inclusief een flesje olie. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Hoofdmassage voor kappers

Wil jij als kapper jouw klanten iets extra's bieden en wil jij je onderscheiden van de vele kappers die in de business werkzaam zijn, dan is deze cursus een mooie aanvulling. De cursus hoofdmassage wordt geheel op maat aangeboden zodat deze precies aansluit bij jouw kapperszaak en manier van werken. Ik kom graag bij jou langs om de details te bespreken.

De cursus wordt op locatie gegeven en zal ongeveer 4 uur duren. De deelnamekosten zijn € 70,00 per persoon bij 4 deelnemers. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Masseren voor naasten

Massage is een goede manier om mensen die geconfronteerd zijn met kanker te ondersteunen. Het kan pijn verzachten, slaap verbeteren en angst verminderen. Het geeft een moment van ontspanning. Daarom bied ik speciaal voor naasten een cursus leren masseren aan.

De cursus wordt aan huis gegeven en zal ongeveer 3 uur duren. De deelnamekosten zijn € 120,00 bij 1 persoon (iedere volgende deelnemer € 70,00) en is inclusief een flesje olie. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

Op alle diensten van Neuromusculaire praktijk Linda Bennink zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.