Trainingen

Hardloopclinic voor beginnende hardlopers

Omdat voldoende bewegen een goede bijdrage levert aan lichaam en geest, organiseer ik een aantal keren per jaar een hardloopclinic voor beginnende hardlopers. In een kleine groep bouwen we samen naar de 5 kilometer, waarbij gezelligheid voorop staat. Naast de kerntraining besteden we ook aandacht aan hardloophouding, warming up/cooling down, stretchen en loopscholing. Op verzoek kunnen we ook andere onderwerpen bespreken zoals bijvoorbeeld voeding en blessures.

De clinic bestaat uit 12 trainingen waarna je in staat bent om 5 kilometer aaneengesloten te hardlopen. We verzamelen in Enschede. De deelnamekosten zijn € 67,00 per persoon.

In het najaar zal deze clinic starten op donderdag 12 september om 19.30 uur.

Wees welkom om een afspraak te maken voor aanvullende informatie of stuur mij een mail om je in te schrijven voor de eerstvolgende clinic (lindabenink@hotmail.com).

Cursus Hoofdmassage voor kappers

Wil jij als kapper jouw klanten iets extra's bieden en wil jij je onderscheiden van de vele kappers die in de business werkzaam zijn, dan is deze cursus een mooie aanvulling. De cursus hoofdmassage wordt geheel op maat aangeboden zodat deze precies aansluit bij jouw kapperszaak en manier van werken. Ik kom graag bij jou langs om de details te bespreken.

De cursus wordt op locatie gegeven en zal ongeveer 4 uur duren. De deelnamekosten zijn € 70,00 per persoon bij 4 deelnemers. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

 

Cursus Masseren voor naasten

Massage is een goede manier om mensen die geconfronteerd zijn met kanker te ondersteunen. Het kan pijn verzachten, slaap verbeteren en angst verminderen. Het geeft een moment van ontspanning. Daarom bied ik speciaal voor naasten een cursus leren masseren aan.

De cursus wordt aan huis gegeven en zal ongeveer 4 uur duren. De deelnamekosten zijn € 55,00 per persoon bij 4 deelnemers en is inclusief een flesje olie. Buiten Enschede zal er 25 cent per gereden kilometer in rekening worden gebracht.

Wees welkom om een afspraak te maken.

Op alle diensten van Neuromusculaire praktijk Linda Bennink zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing.