Referenties

Stapje extra

Ik word al een aantal jaren behandeld door Linda en naast dat ze goed weet wat ze doet, is er ook altijd tijd voor wat extra’s; een boekentip of ik kan het boek lenen, als ik een rotdag heb gehad kan ik mijn ei kwijt en denkt ze oplossingsgericht mee of als ik sportvragen heb dan weet ze het antwoord of verdiept zich er in om mij te adviseren. Erg fijn en ik blijf nog zeker lange tijd langs komen!

 

Erna

Toegankelijk

Ik heb de hardloopclinic gevolgd bij Linda en ik heb het gewoon gered om de 5 km aan een stuk te lopen. De clinic is toegankelijk voor iedereen. Geen oordeel, leuke sfeer en goede resultaten.

 

Caroline

Zeer kundig

Linda is zeer kundig, weet de gevoelige plekken te vinden en adviseert hoe een spoedig herstel te bevorderen.

Dinand

Veilig gevoel

De eerste keer werd ik emotioneel bij Linda op de massagetafel. Voor het eerst na de diagnose borstkanker voelde ik een veilig gevoel dat ik me mag uiten. Zo bijzonder hoe een massage dat teweeg kan brengen.

Marleen

Altijd een soepel gevoel

Ik heb last van een frozen shoulder gehad en ben altijd met een soepel gevoel in nek en schouders bij Linda weg gegaan.

Ruud

Stelt je op je gemak

Linda stelt je op je gemak en kan precies aanvoelen waar jij aan toe bent qua massage. Ik heb meer energie en mijn sportprestatie is ook verbeterd nu ik structureel naar Linda toe ga.

Laura

Zelden nog migraineklachten

Nu ik mij met regelmaat laat masseren door Linda hoef ik niet meer te spuiten voor migraine. Het komt zelden voor dat ik nog migraineklachten heb.

Marlies