Leuk je te ontmoeten!

Rond mijn 30e begon het te kriebelen, ik wilde niet tot aan mijn pensioen op kantoor zitten. Maar ja, wat dan wel. Door stress vond ik het moeilijk om me te ontspannen en ben zo voor het eerst zelf op de massagetafel terecht gekomen. Na deze ervaring ging er een wereld voor mij open.

Ik heb de volgende massage opleidingen gevolgd: Sportmassage, Ontspanningsmassage, Acupressuur, Bindweefselmassage, Lymfedrainage, Massage bij Kanker, Massage bij Hoofdpijn en Hoofdstress en Triggerpointspecialist.

Ondertussen ben ik een ervaren massage therapeut en heb ik een specialisme opgebouwd in oncologie en diverse chronische klachten. Daarnaast ben ik gediplomeerd Mental Coach, Voedingsdeskundige en Hardlooptrainer waardoor ik mijn cliënten allround kan adviseren.

Maar het belangrijkste is dat ik die persoon ben geweest met 30 kg overgewicht, met een negatief zelfbeeld, die met chronische klachten heeft moeten leren omgaan, die balans in de belasting en de belastbaarheid heeft moeten zoeken om mezelf niet voorbij te lopen in sportdoelen.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen bij mij in de praktijk, dat ze gehoord worden en met een ontspannen, goed gevoel naar huis gaan.

Wees welkom om een afspraak te maken.

3