Leuk je te ontmoeten!

Rond mijn 30e begon het te kriebelen, ik wilde niet tot aan mijn pensioen op kantoor zitten. Maar ja, wat dan wel. Door stress vond ik het moeilijk om me te ontspannen en ben zo voor het eerst zelf op de massagetafel terecht gekomen. Na deze ervaring ging er een wereld voor mij open.

Ik heb mij ondergedompeld in de opleidingen en mag mezelf nu Neuromusculair Specialist noemen. What’s in the name; ik houd me bezig met het verminderen/verhelpen van spier en zenuw gerelateerde pijnklachten. Daarnaast ben ik Oncologisch Masseur, Hardlooptrainer en Voedingsdeskundige waardoor ik mijn cliënten allround kan adviseren. Naast het werkzaam zijn in mijn praktijk schrijf ik voor Lift Your Energy – online blogs gerelateerd aan fysieke vitaliteit. Neem een kijkje op site.

Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich op hun gemak voelen bij mij in de praktijk, dat ze gehoord worden en niet als een nummertje worden gezien. Ik sta voor kwaliteit met aandacht voor jou.

Omdat goed in je vel zitten niet alleen een fysieke factor is, heb ik een tweede bedrijf opgericht: Bennink Coaching & Advies waar ik coach in persoonlijke ontwikkeling, arbeidsre-integratie en organisatiedynamiek. Aan de website wordt hard gewerkt, maar neem in de tussentijd alvast een kijkje op de Facebookpagina.

 

Wees welkom om een afspraak te maken om te kijken hoe we jou pijnvrij kunnen maken.

naamloos (5 of 26)